Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Postilaatikko

lähdössä jo?

Tänne voitte jättää kaikenmoiset tervehdykset, risut, ruusut, kisoihin liittyvä asia (ei ilmoittautuminen!). Lyhyt mainostus (max 10 lausetta) sallittakoon. Kisakutsuja emme ota kuitenkaan vastaan. 

Meidät tavoittaa myös sähköpostin kautta: keisarinkulma@gmail.com.

Posti  [ Kirjoita ]

Nimi: Rävdala Ridklubb
Kotisivut: http://ravdala.suntuubi.com

18.05.2018 10:14
Uusi ratsastuskoulu avataan!

Räddis on varsin perinteikäs ratsastuskoulu ripauksella vanhan kartanomiljöön aavemaisia tarinoita, tallinväen suhdekiehkuroita ja omintakeisen kylän seikkailuja.

-> Hevosillemme otetaan hoitajat ja järjestämme hauskoja ratsastustunteja kaiken ikäisille - ja tasoisille.
-> Me tarjoamme myös majoituspalvelut kartanomaisemissa - varaa talliporukallesi kesän ikimuistoisin reissu!

Tervetuloa nauttimaan ihanasta hevoskesästä,

<3 RR

Nimi: Glowe
Kotisivut: http://vallattu.suntuubi.com/

08.01.2018 21:48
On kulunut 10 vuotta Tsernobylin ydinonnettomuudesta. Ihmiset ovat hylänneet Prypjatin kaupungin ja sen lähimetsät. Mutta aavekaupunki metsineen ei ole asumaton. Ihmisten lemmikit, ja suuren kaupungin kujilla kulkeneet kulkukoirat ja -kissat ovat vielä täällä. Selviytyminen oli jokaisen mielessä, joten kissat ja koirat päättivät yhdistää voimansa ja taitonsa. Syntyi klaani ja lauma, jotka yhdessä muodostivat Yhteisön. Kuri, säännöt ja rauha vallitsevat, mutta kuinka kauan? Kyteekö Yhteisön sisimmässä kapina vallassa olevia tai jopa koko Yhteisöä kohtaan?
Vallattu on 2017 perustettu, suhteellisen realistinen vieraskirjapohjainen peli, jossa pelataan kissoilla ja koirilla hylätyssä kaupungissa.

Nimi: R.
Kotisivut: http://dragonstable.suntuubi.com/

08.01.2018 01:55
Virtuaalimaailman ensimmäinen keskiaikainen ratsastuskoulu nostaa lipun korkealle! Ritariaikainen ratsastuskoulu etsii oppipoikia täydentämään linnanpihaa ja tarjoo virtuaalihevosharrastajille aivan uusia seikkailuita historiallisen ratsastuksen parissa. Yksityiset hevoset ovat enemmän kuin tervetulleita tutustumaan ratsastuskoulun arkeen!

Nimi: Tyyne
Kotisivut: http://vrtkeijukumpu.suntuubi.com/

18.12.2017 11:43
Keijukummussa olisi nyt taas hevosia vailla omaa hoitajaa, tervetuloa yli kahdenkymmenen muun hoitajan tai yksäriomistajan muodostamaan erittäin lämminhenkiseen talliporukkaan! Keijis on hyvin aktiivinen ja mahtavan yhteishengen omaava virtuaalitalli, jossa pääsee viettämään ihania hetkiä hauskan tallipoppoomme ja persoonallisien hevostemme kanssa hoito- sekä tuntitarinoita väsäillen. ♥

Järjestämme paljon kaikenlaisia tapahtumia - tälläkin hetkellä Keijisläisille on avoinna joulumaasto ja muita tapahtumiamme joulun aikoihin on muun muassa katrilli sekä tonttuvikellysesitys! ;)

virtuaalitalli/virtuaalihevonen

©2019 Keisarinkulma - kilpakeskus - suntuubi.com